“Zijn vertrek bij Club Brugge heeft hem veel pijn gedaan”

“Zijn vertrek bij Club Brugge heeft hem veel pijn gedaan”
Donderdag 22 februari 2018 - 18:35   I  

Het staat in de sterren geschreven dat Luc Devroe in het zog van zijn voorzitter Marc Coucke naar RSC Anderlecht verhuist. Devroe zal in het Constant Vanden Stockstadion de nieuwe sportieve baas worden, en dat terwijl hij in het verleden nog bij… Club Brugge werkte.

Op 17 januari 2011, nog geen vier jaar nadat hij in het Jan Breydelstadion aangesteld werd, beslisten Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert Devroe te bedanken voor bewezen diensten. Iets wat hard aankwam bij de huidige sportief directeur van KV Oostende.

Niet correct behandeld

“De manier waarop Mannaert en Verhaeghe hem toen behandeld hebben, was niet correct”, vertelt boezemvriend Guido Dekuyper, CEO van Dekuyper Products, in Sport/Voetbalmagazine.

“Zijn ontslag heeft hem veel pijn gedaan, maar het is vergeten en vergeven. Luc is niet haatdragend en beseft dat zulke toestanden deel uitmaken van de job. Intussen heeft hij met Mannaert en Verhaeghe een gewone zakenrelatie opgebouwd”, voegt Dekuyper er nog aan toe.

Na zijn moeilijke passage bij Club Brugge, krijgt Devroe nu dus een nieuwe kans aan de top van het Belgische voetbal. Marc Coucke gelooft alvast vurig in de capaciteiten van Devroe als sportief directeur.

Poll: Had Club Brugge Devroe langer aan boord moeten houden?

TAGS  I  Devroe  I   Coucke  I   Oostende  I   Anderlecht  I   Club Brugge

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024