Kiest Siebe Schrijvers voor transfer naar deze Belgische topclub?

Kiest Siebe Schrijvers voor transfer naar deze Belgische topclub?
Donderdag 22 februari 2018 - 19:35   I  

Het kan verkeren: aan het begin van dit seizoen was Siebe Schrijvers nog een vaste waarde bij KRC Genk, maar ondertussen wordt de beloftevolle aanvaller nog slechts als invaller gebruikt door Philippe Clement.

Tijdens de voorbije drie wedstrijden zat Schrijvers op de bank. Dat heeft alles te maken met Ruslan Malinovskyi en Alejandro Pozuelo, twee belangrijke spelers waar Genk na afloop van dit seizoen geld wil aan verdienen.

Nico Vaesen, makelaar van Schrijvers, begrijpt dat, maar toch stelt hij zich stilaan vragen. “Dat kan ook met Siebe. Die heeft niets gekost en kan straks ook veel opbrengen”, merkt Vaesen op in Sport/Voetbalmagazine.

Goed genoeg om Pozuelo te vervangen?

Of twijfelt Genk aan het feit dat Schrijvers de opvolger van Pozuelo kan worden? “Wie daaraan twijfelt, heeft niet goed gekeken in het begin van het seizoen, toen Siebe tijdens de blessure van Pozuelo vier wedstrijden op zijn positie startte en zorgde voor drie goals en drie assists” reageert Vaesen.

Volgens het weekblad wil Schrijvers best bij Genk blijven, maar alleen als hij zich op zijn beste positie, de nummer 10, verder kan ontwikkelen. “Genk heeft de sleutel in handen, maar Siebe moet, om zich verder te ontwikkelen, spelen”, benadrukt Vaesen nog.

Naar een andere Belgische topclub?

Het is dus maar de vraag bij welke club Schrijvers het volgende seizoen zal aanvatten. Een tijdje geleden lekte al uit dat Anderlecht wel wat zou zien in het Genkse jeugdproduct. En wie weet mengt ook Club Brugge of AA Gent zich straks wel in de debatten.

Poll: Moet Schrijvers vaker aan spelen toekomen?

TAGS  I  Schrijvers  I   RC Genk  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   AA Gent

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024