Suarez: "Hij heeft een aparte status bij Barcelona"

Suarez:
Vrijdag 23 februari 2018 - 15:53   I   door Redactie

Luis Suarez is blij met de komst van Philippe Coutinho naar Barcelona. De Uruguayaan speelde met de Braziliaan al even samen bij Liverpool en zag toen al dat de middenvelder een groot talent was.

“Toen ik de kans kreeg om naar Barcelona te gaan, heb ik aan Steven gevraagd of hij op Coutinho wilde letten. Maar toen vertrok hij naar Los Angeles Galaxy, waardoor Philippe de verantwoordelijk moest nemen en het team op zijn schouders nam", zegt Suarez.

"Het verbaast mij niet dat hij zich zo ontwikkeld heeft als speler, ik wist dat hij de kwaliteiten had. Maar ik bewonder wel de verantwoordelijkheid die hij op jonge leeftijd heeft genomen."

"Wanneer Coutinho op het veld staat, transformeert hij. Het lijkt er misschien niet op, maar Philippe is heel stil en verlegen. Hij moet meer vertrouwen uitstralen”, vervolgt Suarez. “Toch zie ik veel verschillen tussen de jongen die binnenkwam bij Liverpool en de speler die hij nu is. Hij is nog steeds verlegen, maar je ziet wel dat hij echt volwassen is geworden. Ik ben ervan overtuigd dat hij ons veel gaat geven bij Barcelona. Hij heeft bepaalde kwaliteiten die hem een aparte status geven."

Poll: Verwacht jij nog veel van Coutinho bij Barcelona?

TAGS  I  Barcelona  I   Suarez  I   Coutinho

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024