Coucke erg scherp voor Anderlecht: "Dit hadden we afgesproken"

Coucke erg scherp voor Anderlecht:
Zaterdag 24 februari 2018 - 07:10   I  

Marc Coucke maakt zondag zijn grote intrede bij RSC Anderlecht. In aanloop naar zijn intocht in het Constant Vanden Stockstadion gaf de Belgische investeerder een interview waarin hij enkele zaken wilde verduidelijken.

Zo is Coucke niet echt te spreken over de winterse transferperiode bij Anderlecht. Coucke legde paars-wit beperking op, maar verbood de club niet om spelers te halen. "Voor wat betreft de periode tussen de 'signing' van de overname en de 'closing' - op 1 maart - zijn natuurlijk afspraken gemaakt. Wélke die zijn, kan ik u niet zeggen. Maar veel van wat geschreven is, klopt niet", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Zo gaf Coucke mee aan welke bedragen Anderlecht zich ongeveer moest houden. "Juist. En die vork was héél ruim. Ik heb hen alleszins niet verplicht om te doen wat ze nu gedaan hebben..."

Dat wil dat paars-wit meer kon doen? "Veel meer. Denk je dat ik voorzitter word om de Intertoto te spelen? Ik zou zeer dom geweest zijn, mocht ik gezegd hebben: 'Ge moogt alleen verkopen en niks kopen.'"

"Voor zover ik de mercato van Anderlecht heb kunnen volgen in de pers, hadden ze vijf Mitrovic'en kunnen huren. Althans ten opzichte van het contract dat ik afgesloten had, hé. Maar ik ben correct geweest, ik heb mij niet gemoeid."

Poll: Had Anderlecht meer moeten investeren?

TAGS  I  Coucke  I   Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024