Coucke doet opmerkelijke uitspraken over toekomst Vanhaezebrouck

Coucke doet opmerkelijke uitspraken over toekomst Vanhaezebrouck
Zaterdag 24 februari 2018 - 07:35   I  

Coucke nam alleszins al even contact op met Vanhaezebrouck. "Dat klopt. Een journalist had geschreven dat ik geen fan ben van Vanhaezebrouck. Ik heb daarom mijn telefoon genomen en naar Hein gebeld om te zeggen dat zoiets een verzinsel is van de pers", verduidelijkt Coucke in Het Laatste Nieuws.

"Maar ik moet toegeven dat ik als voorzitter van KV Oostende niks leuker vond dan te winnen tegen Hein - áltijd maar mekkeren, áltijd maar met zijn armen zwaaien...; 't is al veel verbeterd. Nu hij míjn trainer is, ben ik natuurlijk blij, want Vanhaezebrouck is een goeie coach. Het eerste wat ik wil doen bij Anderlecht is een gesprek aangaan met Hein, en dat zal vertrekken vanuit alle vertrouwen in hem."

Of Vanhaezebrouck ook volgend seizoen nog trainer van Anderlecht is, wil Coucke niet met zoveel woorden gezegd hebben. "Vermoedelijk wel", aldus de toekomstige voorzitter van paars-wit.

Vermoedelijk wel, dat klinkt niet echt overtuigden... "Maar allez, bel naar alle andere voorzitters van eerste klasse en vraag of hun trainer er volgend seizoen nog is en zij zullen u antwoorden: 'Wat een belachelijke vraag is dát nu?", besluit Coucke.

Poll: Moet Vanhaezebrouck aanblijven als trainer?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Coucke  I   Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024