Betaalt Club Brugge 4 miljoen voor nieuwe speler?

Betaalt Club Brugge 4 miljoen voor nieuwe speler?
Zaterdag 24 februari 2018 - 08:08   I  

Club Brugge versterkte zich aan het einde van de transferperiode met Matej Mitrovic, die op huurbasis overkwam van de Turkse topclub Besiktas. De Kroaat veroverde meteen een basisplek en staat niet weigerachtig tegenover een definitieve overgang naar blauw-zwart.

Eén 'probleem': als Club de verdediger definitief wil binnenhalen, moet het 4 miljoen euro ophoesten. Gaat blauw-zwart dat doen? “Waarom niet? Ik ben meteen naar een grote club gegaan, maar daar kwam ik niet aan spelen toe. Nu de juiste keuzes maken, is dus belangrijk", verduidelijkt Mitrovic in Het Nieuwsblad.

De Kroaat kreeg niet veel tijd om zich aan te passen, maar staat er wel al. "Veel tijd om aan te passen was er niet. Na mijn medische testen en amper twee trainingen speelde ik al een helft op Standard."

"Ik ben vooral opgelucht. Gisteren had ik het er nog over met mijn vriendin. We wandelden naar de winkel en we werden nergens lastig gevallen. In Turkije was dat ondenkbaar. Overal klampen fans je aan. Vooral als je verliest, is dat vervelend. Ik bleef meestal op mijn appartement om rust te hebben", besluit Mitrovic.

Poll: Is Mitrovic 4 miljoen euro waard?

TAGS  I  Mitrovic  I   Club Brugge  I   Besiktas

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024