'Anderlecht zet samenwerking met Bayat per direct stop'

'Anderlecht zet samenwerking met Bayat per direct stop'
Zaterdag 24 februari 2018 - 22:07   I  

Marc Coucke neemt zondag het roer over bij RSC Anderlecht. Het is nu al uitkijken naar wat de nieuwe voorzitter van paars-wit zal veranderen. Zo staat ook de samenwerking met huismakelaar Mogi Bayat meer dan ooit op de helling.

Het is een publiek geheim dat Marc Coucke en Luc Devroe - onder meer door de zaak-Proto - niet de beste vriendjes zijn. Het Nieuwsblad gaat er dan ook van uit dat het goed mogelijk is dat Coucke en Devroe straks met andere zaakwaarnemers zullen samenwerken.

"Om de bureaus van Anderlecht binnen te gaan, is er een toegangssysteem dat vingerafdrukken scant. De huismakelaar (Bayat, nvdr.) grapte wel al eens dat hij straks een vinger zal moeten afkappen om cadeau te doen aan collega-makelaars", klinkt het in de krant.

"Al zal Bayat straks zeker niet meer zomaar binnenwandelen bij Anderlecht. Dat Mogi KVO in augustus zwaar onder druk zette om Proto naar Olympiakos te transfereren, viel erg slecht bij Coucke en Devroe."

Bayat wil wel, maar wil Coucke?

"Op de Gouden Schoen liet Mogi zich graag opmerken toen hij Coucke de hand schudde. Alles om te tonen dat ze toch kunnen samenwerken, want Bayat vertegenwoordigt niet alleen Vanhaezebrouck, maar ook spelers als Kums, Spajic en Onyekuru."

"Toch verkiest Devroe makelaars als Patrick De Koster (Dutoit, Gano, ...), Didier Frenay (Milic, Dimata, Perisic, Meunier, ...) en Jacques Liechtenstein (Berrier, Cyriac, ...)", staat er nog in de krant te lezen.

Poll: Moet Anderlecht nog samenwerken met Bayat?

TAGS  I  Anderlecht  I   Bayat  I   Devroe  I   Coucke  I   De Koster  I   Frenay  I   Liechtenstein

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024