'Real Madrid helemaal in shock na eis van Neymar'

'Real Madrid helemaal in shock na eis van Neymar'
Zondag 25 februari 2018 - 10:13   I   door Redactie

Real Madrid wil maar wat graag Neymar aantrekken. Het zou voor de Koninklijke een stunt van formaat zijn. Zeker omdat de Braziliaan in het verleden nog bij Barcelona speelde. Real hoopt van Neymar de opvolger van Cristiano Ronaldo te maken. Volgend seizoen wordt een transfer moeilijk, want Paris Saint-Germain wil hem (nog) niet laten gaan.

Dubbele van Ronaldo

Real lijkt dus vooral op 2019 te mikken. Dan nog zal er een gigantisch bedrag moeten worden overgemaakt aan PSG om de Braziliaanse international los te weken bij de club uit Parijs. Alleen blijkt nu niet enkel de transfersom een struikelblok te worden in de hele transfersoap. Ook de speler zelf doet moeilijk.

Neymar staat op zich zeker open voor een terugkeer naar Spanje. Alleen wil hij het onderste uit de kan halen. Hij stelt looneisen, waar je als club eigenlijk zelfs niet aan kunt beginnen. Volgens roddelblad Don Balon zou Neymar maar liefst 50 miljoen euro per jaar willen verdienen bij Real.

Ter vergelijking: Crisitano Ronaldo strijkt nu 25 miljoen euro per jaar op. Dat loon vindt Neymar veel te laag. Hij wil het dubbele. Toen Real-voorzitter Florentino Pérez dat te horen kreeg, viel hij bijna flauw. Pérez wil Neymar er heel graag bij, maar de vraag is ook hoe ver de president wil gaan.

Hazard

Ook deze zomer moet Real al flink investeren in nieuwe spelers. De huidige kern gaat op de schop en een grote kuis kondigt zich aan. Daar zal de club uit Medrid ook al zeer veel geld voor nodig hebben. Onder meer Eden Hazard en Robert Lewandowski worden als potentiële versterkingen genoemd.

Poll: Overdrijft Neymar?

TAGS  I  Real Madrid  I   Neymar  I   shw

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024