Real Madrid meldt zich bij Manchester United: ‘Is hij te koop?’

Real Madrid meldt zich bij Manchester United: ‘Is hij te koop?’
Zondag 25 februari 2018 - 11:06   I  

Anthony Martial komt bij Manchester United lang niet zo vaak aan spelen toe als hij zelf zou willen, en dat begint stilaan een probleem te worden. Als de Fransman niet regelmatiger in de basis staat, overweegt hij om na het seizoen andere oorden op te zoeken.

Iets wat als muziek in de oren van enkele clubs klinkt. Zo lekte eerder deze week al uit dat Tottenham Hotspur wel wat ziet in de 22-jarige Martial. Al krijgen The Spurs af te rekenen met stevige concurrentie, want ook Real Madrid is geïnteresseerd.

The Sun meldt dat Real Madrid binnenkort zijn licht zal opsteken bij Manchester United en Martial. De Koninklijke wil graag weten of een transfer in het tussenseizoen bespreekbaar is.

Ondergewaardeerd

Martial, die nog tot de zomer van 2019 onder contract ligt bij Manchester United, hoopte op een nieuw contract bij Manchester United, maar dat blijft voorlopig uit. Bovendien voelt de Franse aanvaller zich ondergewaardeerd door José Mourinho.

Daar heeft de komst van Alexis Sanchez heel wat mee te maken. Sinds de Chileen op Old Trafford speelt, is Martial nog een plaatsje gezakt in de pikorde, iets waar hij niet mee kan lachen. United zou nog steeds van plan zijn om Martial een nieuwe deal voor te schotelen, maar de speler zou voorlopig zijn opties open willen houden.

Poll: Kan Martial mee bij Real Madrid?

TAGS  I  Martial  I   Manchester United  I   Real Madrid  I   Tottenham

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024