Wordt Vanhaezebrouck om deze reden ontslagen bij Anderlecht?

Wordt Vanhaezebrouck om deze reden ontslagen bij Anderlecht?
Zondag 25 februari 2018 - 11:40   I  

Marc Coucke wordt vanaf vandaag (zondag, nvdr.) de nieuwe grote baas bij RSC Anderlecht. Hoewel de Belgische zakenman dit weekend nog benadrukte dat hij helemaal geen probleem heeft met trainer Hein Vanhaezebrouck, is het lang niet zeker dat die nog lang bij paars-wit zal blijven.

In aanloop naar de overname van Coucke deden er allerlei geruchten de ronde. Zo zouden Coucke en diens sportief directeur Luc Devroe niet meteen de grootste fan zijn van Vanhaezebrouck.

“Geen fan van Vanhaezebrouck? Verzinsel van de pers”

Dat sprak Coucke in een interview met Het Laatste Nieuws resoluut tegen. “Een journalist had geschreven dat ik geen fan ben van Vanhaezebrouck. Ik heb daarom mijn telefoon genomen en naar Hein gebeld om te zeggen dat zoiets een verzinsel is van de pers.”

"Maar ik moet toegeven dat ik als voorzitter van KV Oostende niks leuker vond dan te winnen tegen Hein - áltijd maar mekkeren, áltijd maar met zijn armen zwaaien...; 't is al veel verbeterd. Nu hij míjn trainer is, ben ik natuurlijk blij, want Vanhaezebrouck is een goeie coach. Het eerste wat ik wil doen bij Anderlecht is een gesprek aangaan met Hein, en dat zal vertrekken vanuit alle vertrouwen in hem.”

Samenwerking met Bayat

Toch meent Het Nieuwsblad te weten dat Vanhaezebrouck zich enorm zal moeten bewijzen tegenover Coucke en Devroe. Het feit dat de trainer van Anderlecht samenwerkt met zaakwaarnemer Mogi Bayat, iemand die al helemaal niet in de bovenste schuif ligt bij Coucke en Devroe, compliceert de zaak alleen maar.

Poll: Moet Vanhaezebrouck aanblijven als trainer?

TAGS  I  Coucke  I   Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   Bayat

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024