Update: Meer duidelijkheid over blessure Neymar

Update: Meer duidelijkheid over blessure Neymar
Maandag 26 februari 2018 - 14:55   I   door Redactie

Paris Saint-Germain won zondagavond de topper tegen Marseille met overduidelijke 3-0-cijfers. Alleen was er ook wel slecht nieuws te rapen bij de Franse topclub. Neymar was namelijk geblesseerd uitgevallen. De Braziliaan huilde van de pijn. Intussen is er meer nieuws over die blessure.

De eerste berichten zijn alvast positief. Neymar ging meteen naar het ziekenhuis zondagavond met zijn pijnlijke enkel. Daar werden geen breuken vastgesteld. Daarnaast is zijn gewricht ook niet serieus gekneusd. Het ziet er dus naar uit dat PSG de aanvaller toch niet lange tijd zal kwijt zijn.

Er zullen wel nog aanvullende tests volgen van zodra de enkel niet meer zo dik is. Dan moet het goede nieuwe bevestigd worden. Op dit moment gaat men slechts uit van een afwezigheid van een weekje. Dat zou dan betekenen dat Neymar gewoon van de partij kan zijn voor de return in de achtste finales van de Champions League tegen Real Madrid. PSG moet een 3-1-achterstand uit de heenwedstrijd proberen weg te werken.

Geruchten

Rond Neymar is het sinds zijn komst eigenlijk nog nooit rustig geweest. Eerst kreeg de Braziliaan een aanvaring met zijn ploegmaat Edinson Cavani en nadien met zijn trainer Unai Emery. Dan kregen we plots te horen dat hij niet gelukkig is in Parijs en sindsdien wordt hij voortdurend aan een verhuis naar Real Madrid gelinkt. Neymar zou echter een jaarsalaris van 50 miljoen euro eisen.

Update

Volgens Sky Sports is Neymar er dan toch ietsje erger aan toe dan eerst werd gedacht. De vedette van PSG zou drie weken aan de kant staan, en dat zou betekenen dat Neymar ook de return in de Champions League tegen Real Madrid moet missen.

Neymar zelf hult zich in stilzwijgen, en werkt al meteen aan zijn revalidatie. In de loop van de dag deelde hij een foto van zijn - stevig ingepakte - enkel.

Poll: Hoop jij dat Neymar fit is voor de terugwedstrijd tegen Real?

TAGS  I  Neymar  I   PSG

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024