Gent liep deze wonderboy van Europese topclub mis: "Had moeten luisteren"

Gent liep deze wonderboy van Europese topclub mis:
Maandag 26 februari 2018 - 12:29   I  

Bij AA Gent hebben de scouts oog voor talent, maar af en toe glipt er wel een keer een getalenteerde speler door de mazen van het net. Dat is exact wat er is gebeurd in het geval van Cengiz Ünder.

"Wie?", zegt u? Cengiz Ünder, de Turkse sensatie die momenteel hoge ogen gooit bij... AS Roma. Ünder is amper 20 jaar oud, maar knokte zich dit seizoen in de basis bij de ploeg van Radja Nainggolan. Tien keer stond de Turk in de basis, vier keer toonde hij zich trefzeker.

En zeggen dat de wonderboy van AS Roma evengoed in de Jupiler Pro League had kunnen spelen. Een tijdje geleden speelde Christophe Henrotay, zaakwaarnemer, de naam Cengiz Ünder door aan Gent.

1 miljoen euro

"Hij heeft een oog voor talent", zegt Michel Louwagie in Het Laatste Nieuws. "Ik had toen moeten luisteren - hij kostte 1 miljoen euro. Maar wanneer we hem gingen scouten, speelde hij niet zijn beste match..."

Bij Basaksehir twijfelden ze dat jaar niet, en trokken ze Ünder aan. De aanvallende middenvelder ontbolsterde er nog meer en vervolgens legde AS Roma zomaar eventjes 15 miljoen euro op tafel voor het toptalent. Bij Gent zullen ze in het vervolg wel twee keer nadenken als Henrotay hen een speler voorstelt.

 

Poll: Had AA Gent deze speler moeten halen?

TAGS  I  Cengiz Under  I   AS Roma  I   AA Gent  I   Basaksehir

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024