Kijk eens aan! Quaresma (34) kan nog steeds toveren (Video)

Kijk eens aan! Quaresma (34) kan nog steeds toveren (Video)
Maandag 26 februari 2018 - 13:50   I  

Ricardo Quaresma is ondertussen 34 jaar oud, maar dat neemt niet weg dat de Portugees nog steeds kan toveren. Zondagavond besliste Quaresma in zijn eentje de Turkse kraker tussen Besiktas en Fenerbahçe.

De wedstrijd was gelijkopgaang, en met nog een kwartier op de klok stond het 1-1. Bij een snedige tegenprik belandde de bal bij Quaresma, en die deed er iets geniaals mee. De Portugees veinsde even dat hij naar binnen zou komen, maar besliste dan maar om met buitenkant rechts zijn kans te gaan.

De ex-speler van onder meer Barcelona, Internazionale en Chelsea staat erom bekend geweldig met de buitenkant van de voet te kunnen trappen, en dat weet nu ook Fenerbahçe-doelman Kameni. Het leer verdween buiten het bereik van de Kameroense goalie tegen de netten. Een waanzinnig doelpunt, dat is het minste wat je kan zeggen.

In blessuretijd maakte Quaresma het feestje van Besiktas compleet door ook met links – een vlam van dichtbij – nog eens te scoren. Het werd zo 3-1 en in de stand klimt Besiktas op gelijke hoogte van Fenerbahçe. Beide teams staan derde met 44 punten. Galatasaray is eerste met 47 punten, Basaksehir tweede met 46 punten.

Quaresma vond zijn doelpunt overigens zó mooi, dat hij besliste om het te delen via zijn officiële Instagram-pagina.

Poll: Had Quaresma meer uit zijn carrière moeten halen?

TAGS  I  Quaresma  I   Besiktas

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024