Schotse speler viert aanslag op z'n enkels als een overwinning (Video)

Schotse speler viert aanslag op z'n enkels als een overwinning (Video)
Maandag 26 februari 2018 - 15:35   I  

Celtic-aanvoerder Scott Brown is duidelijk niet bang om enkele slidings te incasseren. De middenvelder werd tegen Aberdeen meermaals hardhandig aangepakt. Maar in plaats van naar zijn enkels te grijpen, had de middenvelder een onbetaalbare reactie in petto.

Scott Brown, de 32-jarige aanvoerder van Celtic, kreeg het afgelopen zondag zwaar te verduren op verplaatsing bij Aberdeen. De middenvelder werd in een tijdspanne van vijf seconden twee keer neergemaaid en kreeg ook nog een bal tegen zijn rug aangetrapt. Maar in plaats van op de grond te blijven liggen, vierde Brown de overtredingen met een hilarisch dansje.Brown kondigde vandaag eveneens zijn afscheid als international bij het nationale team van Schotland aan.

Klassement

De clash tussen Aberdeen en Celtic eindigde uiteindelijk in het voordeel van de bezoekers uit Glasgow. Moussa Dembélé en Kieran Tierney zorgden voor een comfortabele 2-0 overwinning. Door de winst staat Celtic 9 punten voor op de nummer twee en eeuwige aartsrivaal Rangers. Aberdeen staat op de derde plek.

Bekijk hieronder de komische beelden!

Poll: Wordt Celtic dit seizoen kampioen?

TAGS  I  Celtic  I   Schotland  I   Scott Brown  I   Aberdeen  I   Tackle

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024