Sven Vermant gooit de handdoek in de ring

Sven Vermant gooit de handdoek in de ring
Maandag 26 februari 2018 - 17:27   I   door Redactie

Waasland-Beveren speelde verdienstelijk tegen AA Gent, maar bleef toch met lege handen achter. Tegen Moeskroen verspeelde het een week eerder twee punten in de slotminuut en tegen Gent verspeelde het een punt in de blessuretijd. Dat is toch aangekomen bij coach Sven Vermant.

ovendien kregen de kansen op Play-Off 1 een ferme knauw. Het had een fantastische stunt geweest, maar het zal niet voor dit seizoen zijn. Waasland-Beveren nam een geweldige start onder coach Philippe Clement. Nadien nam Vermant over omdat Clement naar RC Genk verhuisde.

“Het wordt wel heel moeilijk nu", zucht Vermant in Het Laatste Nieuws. "Eigenlijk moesten we drie punten pakken om nog kans te maken. Maar ik denk niet dat veel mensen halfweg het seizoen gedacht hadden dat we tot op drie speeldagen van het einde kans maakten. Toch moet ik ontgoocheld zijn, omdat we er zo dicht bij waren. We hebben dit seizoen een goede stap in de juiste richting gezet, alleen moeten we de momenten die nu net niet voor ons waren, in de toekomst wél in ons voordeel laten kantelen."

Eerste nederlaag

Nog een opvallende vaststelling: Waasland-Beveren kon al voor de veertiende opeenvolgende wedstrijd de nul niet houden. Dat maakt het uiteraard extra moeilijk om aan voldoende zeges te komen. Het was overigens de eerste nederlaag voor Vermant als coach van Waasland-Beveren.

Poll: Ben jij blij met het seizoen van Waasland-Beveren?

TAGS  I  Waasland-Beveren  I   Vermant

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024