'Ruzie tussen Mbappé en Neymar, Barcelona profiteert met megatransfer'

'Ruzie tussen Mbappé en Neymar, Barcelona profiteert met megatransfer'
Maandag 26 februari 2018 - 18:49   I   door Redactie

Er duiken verbazingwekkende geruchten op over Kylian Mbappé. De aanvaller van Paris Saint-Germain zou overhoop liggen met Neymar. Na Edison Cavani is het al de tweede ploegmaat waar Neymar het mee aan de stok krijgt. Voor PSG is dit hoogst vervelend, want Neymar en Mbappé zijn twee sterspelers.

Volgens El Pais zou de ruzie zeer serieus zijn. De kans is zelfs naar verluidt groot dat PSG noodgedwongen afscheid moet nemen van Mbappé om Neymar tevreden te houden. PSG huurt Mbappé van Monaco. De club heeft ook een aankoopoptie bedongen. Er ligt nu een scenario op tafel waarbij PSG die aankoopoptie zou lichten om hem vervolgens meteen door te verkopen aan Barcelona.

Zowel Barça als Manchester City volgen de ontwikkelingen rond Mbappé met speciale aandacht. Mbappé stond al op hun verlanglijst nog voor hij in augustus voor een overstap naar Parijs koos. PSG ziet een deal met Barcelona mogelijk wel zitten. Gek genoeg zou Philippe Coutinho dan de overstap in de omgekeerde richting maken. Barcelona trok de Braziliaan pas deze winter aan.

Veel zorgen

PSG heeft al veel problemen gekend sinds het Neymar heeft aangetrokken. De Braziliaan zou niet tevreden zijn over coach Unai Emery, waardoor ook die dreigt te moeten vertrekken. Hij lag al overhoop met Cavani en nu dus blijkbaar ook met Mbappé. Daarnaast zou Neymar zelf ook niet helemaal gelukkig zijn in Parijs.

TAGS  I  PSG  I   Neymar  I   Mbappé  I   Barcelona  I   Manchester City

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024