'Deze 2 (bekende) managers vervangen Devroe bij Oostende'

'Deze 2 (bekende) managers vervangen Devroe bij Oostende'
Dinsdag 27 februari 2018 - 13:29   I  

Luc Devroe staat op het punt om, net als Marc Coucke, bij RSC Anderlecht aan de slag te gaan. Dat wil zeggen dat KV Oostende op zoek moet naar een nieuwe sportief directeur. Iets waar het dezer dagen dan ook werk van maakt.

Volgens Het Nieuwsblad is Johan Plancke op weg om de nieuwe sportief directeur van Oostende te worden. De laatste obstakels worden weggewerkt om de overstap van 1B-club KSV Roeselare naar KVO te maken. Plancke zou de sportieve taken van Devroe moeten overnemen, maar krijgt daarbij zo goed als zeker nog hulp.

Ook Bormans op komst?

Peter Callant, de kersverse voorzitter van Oostende, zou namelijk ook een boon hebben voor… Philippe Bormans (30), die onlangs opstapte bij STVV. Volgens de krant ziet Callant enorm veel potentieel in Bormans en overweegt hij om de gewezen manager van De Kanaries een kans te geven.

Of het tot een deal komt, moet nog blijken. Bormans runt in Limburg ook een manege en de afstand naar Oostende is allesbehalve klein. Zie daar meteen ook het grootste struikelblok.

Vertrekt Devroe zorgt voor grote leemte

Het vertrek van Devroe naar Anderlecht zorgt sowieso voor een grote leemte bij KV Oostende. De sportief directeur was al sinds 2013 werkzaam bij de West-Vlaamse club en vertolkte er een ontzettend belangrijke rol. Hij was verantwoordelijk voor het scouten, aankopen en verkopen van spelers en leverde uitstekend werk.

Aan Plancke – en wie weet ook Bormans – om hem te doen te vergeten in de Versluys Arena.

Poll: Zouden dit goede vervangers zijn voor Devroe?

TAGS  I  Devroe  I   Coucke  I   KV Oostende  I   Plancke  I   Bormans  I   STVV  I   Roeselare

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024