Verrassende ontwikkeling: 'Batshuayi mag dromen van transfer naar topclub'

Verrassende ontwikkeling: 'Batshuayi mag dromen van transfer naar topclub'
Dinsdag 27 februari 2018 - 15:50   I  

Het kan verkeren in een carrière van een profvoetballer, vraag dat maar aan Michy Batshuayi. Onze landgenoot ruilde eind januari de bank van Chelsea in voor een basisplaats bij Borussia Dortmund. De Duitsers willen 'Batsman' maar wat graag definitief binnenhalen, maar dat wordt niet eenvoudig.

Batshuayi maakte tijdens zijn eerste wedstrijden voor Borussia Dortmund onmiddellijk indruk. De Rode Duivel was tot dusver goed voor vijf doelpunten in zes wedstrijden. De Belg heeft zijn start niet gemist, en dat is werkelijk niemand ontgaan.

Engelse media weten dat diverse topclubs de situatie van Batshuayi nauwlettend in de gaten houden. De man die bij Chelsea niets meer was dan een simpele bankverwarmer, heeft plots indruk gemaakt op de grootste clubs uit Europa.

Borussia Dortmund is machteloos

Bij Borussia Dortmund kijken ze met lede ogen toe. De Duitser wilden kort op de bal spelen en met Chelsea onderhandelen over een defintieve transfer, maar in Londen houden ze de boot voorlopig af. Chelsea beseft dat Batshuayi de club straks weleens meer dan de geïnvesteerde 39 miljoen euro zou kunnen opleveren.

“De situatie van Michy Batshuayi is onveranderd sinds hij zijn huurcontract hier ondertekende. En de situatie is al zeker niet in ons voordeel gekanteld”, aldus Michael Zorc, sportief directeur bij Dortmund, aan Kicker. “Michy is een interessant target voor tal van andere grote clubs geworden.”

Poll: Moet Batshuayi ook volgend seizoen bij Borussia Dortmund blijven?

TAGS  I  Batshuayi  I   Chelsea  I   Borussia Dortmund

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022

maandag 15 augustus 2022

zondag 14 augustus 2022