‘Real Madrid wil Bale inruilen voor deze ster uit Premier League’

‘Real Madrid wil Bale inruilen voor deze ster uit Premier League’
Dinsdag 27 februari 2018 - 16:30   I  

Dat Gareth Bale al een tijdje niet meer in de bovenste schuif ligt bij het bestuur van Real Madrid, is een publiek geheim. De Welshman kostte de Spaanse topclub destijds 100 miljoen euro, maar was de voorbije seizoenen vaker geblesseerd dan iets anders.

Volgens diverse Spaanse media is het dan ook zeker: Real Madrid zal komende zomer een oplossing zoeken voor Bale. Het wil de Welshman lozen, en er liefst nog iets aan verdienen ook. Real-voorzitter Florentino Perez broedt alvast op een opmerkelijk plan.

Zo zou hij Gareth Bale willen inruilen voor… Mohamed Salah. Het Egyptische dribbelwonder ruilde vorige zomer AS Roma in voor Liverpool, een beslissing die hem geen windeieren legde. Salah is ondertussen een superster in de Premier League, en daar zitten zijn 23 goals in 27 competitiewedstrijden ongetwijfeld voor iets tussen.

Wil Liverpool wel meewerken?

Florentino Perez zou hélemaal wild zijn van Salah en hem liefst van al komende zomer naar Santiago Bernabéu halen. Perez zal aan Liverpool voorstellen of de club het ziet zitten om Salah te ruilen tegen Bale. Al is het maar de vraag of Liverpool één van zijn absolute smaakmakers zomaar zal laten gaan.

Liverpool betaalde in juli van vorig jaar 42 miljoen euro voor Salah. Áls het de 25-jarige vleugelaanvaller laat vertrekken, zal het sowieso meer dan het geïnvesteerde bedrag willen opstrijken.

Poll: Zou jij Salah graag bij Real Madrid zien?

TAGS  I  Salah  I   Liverpool  I   Real Madrid  I   Bale

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023