Ex-speler Man City krijgt half jaar schorsing na illegale behandeling

Ex-speler Man City krijgt half jaar schorsing na illegale behandeling
Dinsdag 27 februari 2018 - 17:30   I  

Het gaat van kwaad naar erger met de carrière van een oud-speler van Manchester City en Arsenal. Ex-international Samir Nasri is clubloos nadat zijn contract bij het Turkse Antalyaspor werd ontbonden en nu heeft de UEFA besloten om de Franse middenvelder voor zes maanden te schorsen voor een inbreuk op de antidopingregels.

De carrière van Samir Nasri gaat aan een sneltempo bergaf. De 30-jarige Fransman, die na zijn vertrek bij Antalyaspor nog steeds clubloos is, kreeg een schorsing van zes maanden voor een inbreuk op de antidopingregels. In december 2016 onderging de oud-speler van Manchester City en Arsenal intraveneuze behandeling bij een omdat hij zich niet goed voelde. Die behandeling gaat in tegen de regels van het Wereldantidopingagentschap (WADA).

Op het moment van de behandeling stond Nasri onder contract bij het Spaanse Sevilla. De ex-international probeerde na zijn behandeling nog een medisch attest met terugwerkende kracht aan te vragen maar de UEFA wees zijn verzoek af. Vervolgens stapte de middenvelder naar het sporttribunaal CAS. De zaak sleepte een tijdje aan maar nu heeft de UEFA beslist om Nasri zes maanden te schorsen.

Pikante tweets

Na zijn behandeling bij de Drip Doctors stuurde Nasri een aantal pikante tweets de wereld in. De Fransman beweerde achteraf dat zijn Twitter was gehackt. Wat daar nu precies van waar is, blijft uiteraard een raadsel. Hieronder kunt u de tweets van Samir Nasri lezen!

Poll: Kan Nasri zijn oude niveau nog halen?

TAGS  I  Nasri  I   Sevilla  I   Manchester City  I   Schorsing  I   Manchester City  I   Arsenal

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022