Drama voor AA Gent: Sterkhouder mag kruis maken over Play-Offs

Drama voor AA Gent: Sterkhouder mag kruis maken over Play-Offs
Dinsdag 27 februari 2018 - 17:35   I  

AA Gent is bezig aan een stevige remonte in het klassement. Onder Vanderhaeghe heeft het een stevige thuisreputatie opgebouwd en de organisatie staat als een huis. Bovendien heeft het ook voorin spelers die het verschil kunnen maken. Iedereen is ondertussen dan ook benieuwd wat AA Gent in de Play-Offs kan doen.

AA Gent hoopte trouwens sterkhouder Stefan Mitrovic te recupereren. Die zag afgelopen transferperiode een transfer in het water vallen toen hij niet slaagde voor zijn medische testen bij Saint-Etienne. Hij keerde dan maar terug naar Gent, waar hij aan zijn revalidatie begon.

De verdediger sukkelde echter opnieuw met een pees in zijn voet en moest onder een scan. AA Gent hoopte nog dat hij geen operatie moest ondergaan, maar dat bleek tevergeefs. De verdediger moest onder het mes en mist zo de Play-Offs.

Ook WK-droom voorbij?

De Serviër mist wellicht niet enkel de Play-Offs, maar ook het WK lijkt plots ver weg. Nochtans deed de verdediger er nog alles aan om zich klaar te stomen voor de trip naar Rusland, maar er zal een serieuze portie geluk nodig zijn om een fitte Mitrovic in Rusland aan het werk te zien.

Outsider voor de titel?

AA Gent had Mitrovic er met veel plezier bijgehad voor de zware Play-Offs. AA Gent heeft momenteel 14 punten achterstand op Club Brugge. Dat worden er met de halvering van de punten slechts 7. Met haar stevige thuisreputatie zou AA Gent weleens kunnen verrassen in de Play-Offs.

Al lijkt vooral de strijd om plek twee spannend te worden. Charleroi, Anderlecht en AA Gent staan momenteel op een zakdoek van elkaar. Van die drie ploegen is AA Gent trouwens de ploeg die het meeste indruk heeft gemaakt na nieuwjaar. Voor Vanderhaeghe en de fans van AA Gent zou het alvast geweldig om ex-trainer Vanhaezebrouck af te troeven in de Play-Offs.

Poll: Is AA Gent de grootste titelkandidaat van Club Brugge?

TAGS  I  AA Gent  I   Mitrovic

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024