Erg slecht nieuws voor Antwerp in volle strijd om ticket Play-Off I

Erg slecht nieuws voor Antwerp in volle strijd om ticket Play-Off I
Dinsdag 27 februari 2018 - 18:26   I  

Antwerp doet nog steeds mee om een plekje in de top 6, maar het wordt stilaan wel erg moeilijk voor Antwerp. Met nog twee wedstrijden tegen Eupen en Anderlecht moet het nog steeds minstens één goed punt goedmaken op KV Kortrijk en Standard om alsnog in Play-Off I te geraken. Met de huidige vorm waarmee Antwerp momenteel staat te voetballen is dat een loodzware opdracht.

Tegen Racing Genk kende het een zeer vreemde wedstrijd. Na een rare fase met een speciale hoofdrol voor Sinan Bolat knalde Malinovskyi de 1-0 knap tegen de touwen. Antwerp vocht, bijna letterlijk, wel nog terug maar zag Racing Genk toch de volle buiten thuis houden.

De verhitte standjes op het veld deed ook bij trainer Bölöni het potje overkopen. De Roemeen werd door Smet naar de tribune verwezen, niet voor de eerste keer in zijn carrière. Een zware straf hing dan ook boven zijn hoofd en die heeft hij nu gekregen.

Antwerp nog in beroep?

De Geschillencommissie heeft namelijk beslist om Bölöni voor de komende twee wedstrijden te schorsen. Daardoor mist Bölöni dus de laatste twee cruciale partijen tegen Anderlecht en Eupen. Wedstrijden waar Antwerp dus iets moet rapen als het een plekje in de top 6 wil afdwingen.

Antwerp kan wel nog steeds in beroep, al is het nog niet zeker dat ze dat daadwerkelijk zullen doen. Naast de schorsing moet Bölöni ook nog een boete betalen van 1300 euro. Wellicht peanuts voor de Roemeen, maar toch een fameus bedrag.

Commotie in Genk

En dat allemaal dus omdat Bölöni zich liet gaan in Limburg. Smet kon er allesbehalve mee lachen en stuurde Bölöni zonder pardon weg. Tijdens de rust was Bölöni evenwel in de kleedkamer te zien, een bewijs dat hij zijn verwijdering uit de dug-out niet serieus nam. Alsof dat nog niet genoeg was, zouden tv-beelden ook suggereren dat Bölöni vanuit de tribunes heeft gebeld met assistent-trainer Wim De Decker. Het verslag dat Smet na de wedstrijd opstelde heeft dus schijnbaar de doorslag gegeven.

Poll: Zal Antwerp in beroep gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I   Antwerp  I   Eupen  I   Bölöni

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024