'Laatste seizoen voor Dendoncker bij Anderlecht, deze club duwt door'

'Laatste seizoen voor Dendoncker bij Anderlecht, deze club duwt door'
Dinsdag 27 februari 2018 - 19:20   I  

Dendoncker speelt nog steeds bij Anderlecht en dat is een klein mirakel te noemen. Al sinds vorige zomer zitten enkele Engelse clubs achter de middenvelder, inmiddels verdediger, aan en Anderlecht bleef steeds het been stijf houden. Herman Van Holsbeeck speelde het hard en de jonge Belg speelt daarom nog steeds voor paars-wit.

De kans lijkt klein dat Anderlecht komende zomer nog steeds zal slagen in het behouden van Dendoncker. Niet alleen zit de speler zelf al een tijdje met zijn hoofd bij een transfer, maar ook de interesse van de ploegen blijft maar groeien. 

Daily Mirror weet alvast dat West Ham volgende zomer opnieuw een bod zal uitbrengen op Dendoncker en deze keer zullen de Engelsen ook doorduwen. De Engelsen hebben minstens twee middenvelders extra nodig voor komend seizoen en daar zou Dendoncker alvast één van zijn.

Zwakke vorm niet nefast

Nochtans is Dendoncker al een tijdje niet meer de indrukwekkende jonkie die Anderlecht vorig seizoen kampioen wist te maken. Al sinds het begin van het seizoen haalt Dendoncker geen degelijk niveau meer, maar de interesse uit het buitenland lijkt daar niet onder te lijden.

Ook de komst van Vanhaezebrouck bleek geen redding te zijn. De nieuwe trainer van Anderlecht schoof Dendoncker een rijtje achteruit en daar speelt Dendoncker met lichte tegenzin. Hij ziet zichzelf als middenvelder, waar hij ook zijn sterkste wedstrijden speelde voor Anderlecht.

Bod van 20 miljoen

Dat Anderlecht Dendoncker niet voor een appel en een ei zal laten gaan mag ook duidelijk zijn. Eind januari kreeg Anderlecht vlak voor het sluiten van de transfermarkt nog een bod van 20 miljoen euro binnen. Het toont aan dat West Ham United Leander Dendoncker absoluut er nog bij wilde. Anderlecht weigerde toen.

Poll: Moet Anderlecht Dendoncker komende zomer wel laten gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I   Dendoncker  I   West Ham

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024