Kenneth Vermeer speelt volgend seizoen mogelijk bij deze club

Kenneth Vermeer speelt volgend seizoen mogelijk bij deze club
Dinsdag 27 februari 2018 - 22:50   I  

Kenneth Vermeer is momenteel eerste doelman bij Club Brugge. Blauw-zwart huurt de Nederlandse doelman tot het einde van het seizoen van Feyenoord en bemachtigde ook een aankoopoptie. Waar Vermeer volgend seizoen zal spelen, is niet helemaal duidelijk. Al lijkt hij nu toch in een duidelijke richting  geduwd te worden.

Diverse Engelse media zijn er namelijk zeker van: Feyenoord wil zich volgende zomer versterken met Michel Vorm. De 34-jarige Nederlander is momenteel nog reservekeeper bij de Engelse topclub Tottenham Hotspur, maar zou volgend seizoen eerste keus kunnen worden bij Feyenoord.

De Rotterdamse topclub heeft al een tijdje een keepersprobleem. Vermeer werd na een lange blessure aan de kant geschoven, maar ook Brad Jones – in het kampioenenjaar nog quasi foutloos – voldoet dit seizoen niet meer. Feyenoord wil af van de goalie, en zelf wil Jones graag terug naar Engeland.

Licht Club Brugge de aankoopoptie?

Het feit dat Feyenoord naar een nieuwe doelman speurt en Vorm in het vizier heeft, insinueert ook onmiddellijk dat Vermeer totaal geen toekomst meer heeft in Rotterdam. Als het van de clubleiding afhangt, dan mag Vermeer gerust bij Club Brugge blijven.

Al blijft het afwachten wat Club Brugge precies van plan is met de Nederlander. Op dit moment heeft het er alle schijn van dat Vermeer het seizoen zal uitdoen als eerste doelman. Als hij Ivan Leko en co weet te overtuigen, dan zal Club de aankoopoptie in het huurcontract van de 32-jarige doelman sowieso lichten.

Poll: Moet Club Brugge Vermeer definitief aantrekken?

TAGS  I  Vermeer  I   Club Brugge  I   Feyenoord  I   Tottenham  I   Vorm  I   Jones

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024