Ronaldinho: "Hij kan bij Barça en Real mee, het maakt niet uit"

Ronaldinho:
Woensdag 28 februari 2018 - 10:47   I   door Redactie

Ronaldinho is behoorlijk onder de indruk geraakt. De Braziliaan besloot onlangs om te stoppen met voetballen, maar hij volgt het allemaal nog wel. Ronaldinho was een absolute ster. Hij speelde bij onder meer Paris Saint-Germain, Barcelona en AC Milan. Hij is laaiend enthousiast over Harry Kane, de spits van Tottenham.

"Kane is al een tijdje een geweldige speler, maar het lijdt geen twijfel dat hij dit seizoen echt een nieuw level heeft aangetikt. Hij zit nu op een niveau waarop ieder team van de wereld hem wel zou willen hebben. Hij kan zo bij ieder team in Europa binnenwandelen. Barcelona, Real Madrid, Manchester City: het maakt niet uit”, laat Ronaldinho optekenen in de Daily Mirror.

225 miljoen

De statistieken van Kane mogen er zijn. De Engelse spits trof al 35 keer in 36 duels raak. “Hij hoort nu bij die paar spelers in de wereld waarvoor iedere club ruimte zou maken in de kleedkamer als ze de kans krijgen om die speler vast te leggen”, beweert Ronaldinho. Tottenham zou een vraagprijs van liefst 225 miljoen euro op het hoofd van Kane hebben geplakt.

"Vier of vijf clubs in de wereld bevinden zich op een moment waarop de transfersom niet meer belangrijk voor ze is", stelt Ronaldinho. "Als ze een speler willen, dan betalen ze gewoon wat nodig is. We hebben de laatste paar transferperiodes gezien dat de grootste clubs in Europa de gevraagde transfersommen op tafel leggen om de beste spelers van de wereld in te lijven."

Poll: Vind jij Kane ook zo goed?

TAGS  I  Ronaldinho  I   Kane  I   Tottenham

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024