KV Oostende neemt opmerkelijk besluit over 'negatieve' Berrier

KV Oostende neemt opmerkelijk besluit over 'negatieve' Berrier
Woensdag 28 februari 2018 - 14:23   I  

KV Oostende begint deze week aan het post-Coucketijdperk. Geen dansende en zingende voorzitter meer die met zijn flamboyante zelve eigenhandig de sfeer verzorgt in de tribunes. Dit seizoen heeft KV Oostende nog maar weinig te winnen of verliezen. Het kan zich dan ook al stilaan voorbereiden op Play-Off II.

De vraag is of dat met of zonder Franck Berrier zal zijn. Dat de Fransman kan voetballen weet iedereen, maar hij zou ook niet de gemakkelijkste zijn om mee samen te werken. Zo moest hij al meerdere keren naar de B-kern en zet Custovic hem regelmatig opzij.

Toch lijkt een nieuwe verzoening alweer in de maak. Volgens Het Laatste Nieuws traint Berrier opnieuw mee met de A-kern en mag hij mits een goede trainingsweek ook mee de verplaatsing maken naar AA Gent dit weekend. Nochtans was Berrier niet tevreden met de keuze van Custovic en liet hij dat ook duidelijk weten via Twitter.

Walgen van mijn passie

Hij zat niet in de selectie voor de wedstrijd tegen STVV en kon met zijn woede geen blijf. Enkel op Twitter kon hij zijn mening kwijt, hoe hard die ook was. "Ze laten me niet vertrekken en niet zit ik niet eens bij de 18. Ze geven me zin om te stoppen en doen me walgen van mijn passie", aldus Berrier via Twitter.

Nu lijkt het dus toch opnieuw in orde te komen, maar lang kan dit spelletje niet blijven duren. Wellicht zoeken speler en ploeg op het einde van het seizoen een oplossing. Een transfer naar het buitenland (een lucratieve) zou een mogelijkheid zijn, al zien veel Standard-fans hem ook met veel plezier terugkomen.

Liefde van de Standard-fans

Dat de fans uit Luik hem steunde na zijn negatief bericht op Twitter kan u in het artikel hieronder lezen. Veel fans van Standard vroegen hem of hij een terugkeer zag zitten en Berrier was toen zeer duidelijk in zijn antwoord.

https://www.voetbal24.be/news/30206/keert-franck-berrier-verrassend-terug-naar-sclessin

Poll: Is dit het laatste seizoen van Berrier bij KVO?

TAGS  I  Berrier  I   Standard  I   KV Oostende

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024