Lukaku ligt mee aan de oorzaak: "Dit is het grote probleem van Mourinho"

Lukaku ligt mee aan de oorzaak:
Woensdag 28 februari 2018 - 17:09   I   door Redactie

Gary Neville analyseert het huidige Manchester United. Vorig weekend won de ploeg van coach José Mourinho met 2-1 van Chelsea. De voormalige speler en assistent-coach van Man U ziet vooral een probleem in het aanvallende compartiment van de Mancunians.

Allemaal in de spits

“Het probleem voor José Mourinho is op het moment hoe je Romelu Lukaku, Rashford, Martial en Sánchez samen in een aanval krijgt die werkt. Dat is de grote vraag op dit moment, wie speelt er op rechts? Martial heeft er gespeeld, we hebben Sánchez er een aantal wedstrijd zien spelen, maar het is voor hen allebei niet de ideale positie", stelt Neville

"Ze willen waarschijnlijk allemaal liever in de spits spelen, Rashford, Martial, Sánchez en Lukaku helemaal. Dus op dit moment is het interessantste hoe zij met z’n drieën gaan spelen, niet wie er speelt. Ze moeten laten zien dat ze samen kunnen spelen", zo zegt Neville.

Wereldklasse

Lukaku vindt Neville alvast geen speler van wereldklasse. “De Gea is de enige speler van wereldklasse die Manchester United op dit moment heeft. Je zou Alexis Sánchez daar misschien ook onder kunnen scharen, maar op het moment nog niet. Ondanks dat hij de afgelopen vijf of zes jaar op een niveau heeft gepresteerd dat je wereldklasse zou kunnen noemen. Maar De Gea is de enige speler waarvan ik op dit moment zou zeggen dat hij op wereldklasseniveau heeft gepresteerd bij de club", stelt Neville tegenover Goal.

Poll: Moet Lukaku altijd de diepe spits zijn bij Man United?

TAGS  I  Neville  I   Lukaku  I   Mourinho  I   Manchester United

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024