Drama voor PSG: Valt ook deze sterkhouder uit voor wedstrijd tegen Real?

Drama voor PSG: Valt ook deze sterkhouder uit voor wedstrijd tegen Real?
Woensdag 28 februari 2018 - 22:23   I  

Bij PSG zijn ze nu al volop bezig met de wedstrijd tegen Real Madrid. PSG wil dolgraag de Champions League winnen en moet nu in eigen stadion een 3-1 nederlaag in Bernabeu proberen uit te wissen. Daarvoor zal het uiteraard wel vol aan de bak mogen, maar offensieve weelde heeft PSG genoeg.

Al kreeg PSG dit weekend al zeer slecht nieuws te horen. Neymar viel namelijk geblesseerd uit en vandaag raakte bekend dat hij onder het mes moet. De Braziliaan is er dus al niet bij tegen Real Madrid. Een serieuze aderlating voor de leider uit de Ligue 1.

Vanavond speelde PSG opnieuw. Marseille was de tegenstander in de Franse Beker en PSG speelde ook met, zo goed als, haar basiself. Meunier mocht trouwens ook nog eens meespelen. Voorin mochten Mbappé, Cavani en Di Maria het verschil maken voor PSG.

Gedwongen wissel bij de rust

Net voor de rust scoorde Di Maria, maar toch zat Emery met kopzorgen tijdens de pauze. Mbappé had namelijk een trap gekregen en moest binnen blijven. Volgens de eerste berichten zou het gaan om een wissel uit voorzorg.

Als ook Mbappé nu iets langduriger onbeschikbaar zou zijn krijgt PSG alweer een nieuwe tik. Javier Pastore verving de jonge Fransman tijdens de rust. Zonder Mbappé en Neymar zou de terugwedstrijd tegen Real Madrid alvast zeer moeilijk worden.

Zidane sportief

Toen Neymar uitviel met een blessure reageerde Zidane trouwens erg sportief. Hij vindt het absoluut niet leuk als spelers geblesseerd uitvallen en daardoor niet kunnen meespelen. Hij wenste de Braziliaan dan ook het beste toe.

"Ik vind het niet leuk als spelers zich blesseren, dus ik hoop dat de blessure zal meevallen. Ik hoop zelfs dat hij kan spelen, want spelers moeten er kunnen staan. Ik ga nooit hopen dat een tegenstander niet kan spelen door een blessure", aldus Zidane.

Poll: Wie zou PSG het ergste missen?

TAGS  I  Neymar  I   Mbappé  I   PSG

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024