'Anderlecht wil deze huurling definitief overnemen'

'Anderlecht wil deze huurling definitief overnemen'
Donderdag 01 maart 2018 - 10:31   I  

Anderlecht heeft met Onyekuru, Saief, Sels, Markovic en Bruno vijf huurlingen in de selectie. Niet elke speler wist evenveel indruk te wekken tijdens zijn verhuurperiode, maar Anderlecht wil wel proberen om minstens één speler definitief vast te leggen.

Anderlecht is geïnteresseerd om Matz Sels definitief over te nemen van Newcastle United. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Voor Luc Devroe, die binnenkort als sportief directeur begint, wordt het geen makkelijke opdracht om de doelman definitief vast te leggen. De 25-jarige Sels verdient bij Newcastle naar verluid drie miljoen euro per jaar. Momenteel wordt een deel van zijn loon nog meebetaald door The Magpies.

De doelman staat zelf open voor een langer verblijf bij Anderlecht en beseft dat een terugkeer naar Newcastle United moeilijk wordt. "Newcastle heeft een hoop geld voor mij betaald en natuurlijk willen ze daarvan nu een deel recupereren", vertelt de doelman. De Engelse club heeft met Rob Elliot, Karl Darlow en Martin Dubravka al drie ervaren doelmannen in de selectie. 

Andere huurlingen

In de huidige spelerskern van Anderlecht zitten nog vier andere huurspelers. Dat zijn Lazar Markovic van Liverpool, Massimo Bruno van RB Leipzig, Henry Onyekuru van Everton en Kenny Saief van AA Gent. Alleen voor de laatsgenoemde heeft Anderlecht een optie tot koop afgedwongen, maar die bedraagt 3,5 miljoen euro. 

Het verblijf van Markovic en Bruno was tot op heden geen onverdeeld succes en de kans is klein dat we het tweetal volgend seizoen nog terugzien in de Jupiler Pro League. Onyekuru wilt op zijn beurt hoogstwaarschijnlijk in een grotere competitie spelen.

Poll: Is Sels de geschikte doelman voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   RSCA  I   Markovic  I   Bruno  I   Sels  I   Saief  I   Onyekuru  I   Gent  I   Everton  I   Leipzig  I   Liverpool  I   Newcastle

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022