'Roef neemt besluit over terugkeer naar Anderlecht'

'Roef neemt besluit over terugkeer naar Anderlecht'
Donderdag 01 maart 2018 - 11:34   I   door Redactie

Davy Roef speelt momenteel op uitleenbasis bij Waasland-Beveren. De doelman is echter nog steeds eigendom van Anderlecht. Vorig seizoen werd hij ook al even uitgeleend aan het Spaanse Deportivo La Coruna. Vraag is nu of Roef nog een toekomst heeft bij paars-wit. Bij Waasland-Beveren doet hij het niet onaardig.

Eigenlijk hoeft Anderlecht die vraag zelf al niet meer te beantwoorden. Volgens Het Nieuwsblad ziet Roef zelf een terugkeer naar paars-wit niet meer zitten. Het liefst wil hij elders definitief aan de slag gaan. Roef kende bij Anderlecht geen makkelijke periode. Hij werd als eerste doelman gebombardeerd, maar even snel werd hij op de bank gezet.

Roef acteerde niet altijd even zeker, maar werd wel - onder zachte dwang van het bestuur - eerste doelman onder René Weiler vorig seizoen. Roef blunderde enkele malen en uiteindelijk besloot Weiler om Frank Boeckx zijn kans te geven. Met succes, want Boeckx deed het uitstekend. Daarop werd besloten om Roef te verhuren. Hij ging ervaring opdoen bij Deportivo La Coruna. Nu speelt hij dus bij Waasland-Beveren.

Leya Iseka

Aaron Leya Iseka (Zulte Waregem) en Jorn Vancamp (Roda JC) zouden een terugkeer naar Anderlecht eventueel wel zien zitten. Alleen wordt voor hen een terugkeer heel moeilijk, omdat ze te licht wegen. Ook zij zullen dus niet snel meer in het shirt van Anderlecht spelen.

Poll: Hoop jij dat Roef nog terugkeert naar Anderlecht?

TAGS  I  Roef  I   Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024