Custovic moet iets van het hart over Vanderhaeghe

Custovic moet iets van het hart over Vanderhaeghe
Donderdag 01 maart 2018 - 12:33   I   door Redactie

Adnan Custovic speelt met KV Oostende dit weekend tegen AA Gent. Dat is de ploeg van Yves Vanderhaeghe, in het begin van het seizoen nog aan de slag als trainer van Oostende. Custovic was toen diens assistent. Na het ontslag van Vanderhaeghe ging het helemaal mis tussen de twee. Vanderhaeghe vond dat Custovic zijn plek had ingepikt.

Recht in zijn schoenen

Vanderhaeghe meent dat de Bosniër de poten van onder zijn stoel heeft weggezaagd. Iets wat Custovic zelf altijd ontkend heeft. “Ik heb Yves niet meer gezien of gesproken en weet dus niet waarom hij kwaad is", reageert Custovic in Het Laatste Nieuws op de hele heisa.

“Dat hij er een bepaalde mening op nahoudt, is zijn volste recht, maar ik sta recht in mijn schoenen en kan mezelf niets verwijten", benadrukt Custovic. "Ik weet eigenlijk niet waarom hij kwaad is, maar dat is het leven. AA Gent - KV Oostende wordt speciaal: we spelen tegen een ex-collega en ik heb geen zin om te verliezen (lacht). Of zaterdag een goed moment is om bij te praten? We zullen zien hoe het loopt."

Hand schudden

"Sowieso zitten we samen op de persconferentie en schud ik hem voor de match de hand", knipoogt de Bosnsche coach van KV Oostende. Die gelooft alvast in de kansen van KVO tijdens de match op Gent.  “Niemand heeft ons dit seizoen al weggespeeld. Sinds ik overnam, verloren we geen enkele match met twee goals verschil. We kunnen tegen elke ploeg winnen en trekken ook nu naar Gent om niet te verliezen."

Poll: Vind jij Custovic een goeie coach voor Oostende?

TAGS  I  AA Gent  I   Custovic  I   KV Oostende

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024