Na zware blessure Neymar alweer zeer slecht nieuws voor PSG

Na zware blessure Neymar alweer zeer slecht nieuws voor PSG
Donderdag 01 maart 2018 - 13:17   I   door Redactie

Paris Saint-Germain dreigt volledig onthoofd te zijn voor de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid. PSG moet een 3-1-achterstand proberen op te halen tegen de Spaanse topclub om nog de kwartfinales te bereiken. Alleen zal dat al zeker moeten zonder Neymar, want de Braziliaan moet onder het mes.

Enkelblessure

Nu dreigt er echter nog meer slecht nieuws. Zo moest ook Kylian Mbappé zich gisteren tijdens de rust laten vervangen van de bekerwedstrijd tegen Marseille (3-0). De Franse aanvaller moest binnenblijven met een enkelblessure. Ook over hem zijn er nu grote zorgen. Het zou de tweede ster zijn die moet afhaken.

Momenteel weet PSG nog niets over de ernst van de kwetsuur. Dat zal in de komende dagen duidelijk moeten worden. Gisteren meldde de Franse topclub nog dat Neymar onder het mes moet. "In overeenstemming met de speler hebben we gekozen voor een operatie", luidde het. Het komt allemaal heel slecht uit, want volgende week speelt PSG tegen Real. Dan had het Neymar zeer goed kunnen gebruiken.

In thuisland

Neymar zal geopereerd worden in zijn thuisland, in ziekenhuis Mater Dei in Belo Horizonte. Dat melden Braziliaanse media vandaag. Neymar liep vorig weekend - ook tegen Marseille maar dan in de competitie - een verstuiking van de rechterenkel en een barstje in een middenvoetsbeentje op.

Poll: Denk jij dat PSG nog kans maakt tegen Real?

TAGS  I  PSG  I   Neymar  I   Mbappé

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024