'Guardiola ontploft in kleedkamer van City, spelers erg verrast'

'Guardiola ontploft in kleedkamer van City, spelers erg verrast'
Donderdag 01 maart 2018 - 14:54   I   door Redactie

Pep Guardiola eist veel van zijn spelers. De Spaanse coach haalt dan ook wel fantastische resultaten met Manchester City dit seizoen. De aanpak van de coach wordt ook zeer gewaardeerd door sterspelers als Vincent Kompany en Kevin De Bruyne. Tijdens de rust van de FA Cup-wedstrijd tegen Wigan ging het echter mis tussen Guardiola en één van zijn spelers.

Man City werd verrassend uitgeschakeld door Wigan (1-0) in de FA Cup. Tijdens de rust van het duel met Wigan werd Guardiola volgens The Telegraph woest op Leroy Sané. Zelfs zijn eigen teamgenoten waren verbaasd over de scheldtirade van Guardiola ten aanzien van het Duitse toptalent. Zo zou hij zijn verdedigende taken niet naar behoren hebben uitgevoerd. Sané werd tijdens de rust overigens vervangen door Kyle Walker.

Meer werken

De tirade richting Sané zou zelfs buiten de kleedkamer te horen geweest zijn. Het is een kant van Guardiola die we minder kennen in elk geval. Guardiola liet eerder al blijken dat de 22-jarige Sané meer werk moest verrichten om een vaste basisplaats te veroveren. De statistieken die Sané dit seizoen kan voorleggen zijn nochtans van een aaridge kwaliteit. Zo scoorde hij al 11 keer en was hij goed voor 14 assists in 36 wedstrijden. Sané ligt nog tot 2021 onder contract bij de Engelse koploper.

Poll: Ben jij verrast door de uitval van Guardiola?

TAGS  I  Sané  I   Guardiola  I   Manchester City

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024