Real Madrid lanceert ‘limited edition’ retroshirt; iederéén wil het

Real Madrid lanceert ‘limited edition’ retroshirt; iederéén wil het
Donderdag 01 maart 2018 - 16:28   I  

Als een voetbalclub uitpakt met een ‘remake’ van een oud wedstrijdshirt, dan is dat gegarandeerd een succes. Wel, bij Real Madrid zijn ze van plan om zo een retro-shirt op de markt te brengen. En wees maar zeker dat het een regelrecht succes gaat worden!

Het is Karim Benzema die ons al een eerste voorproefje meedeelde via Twitter. De Franse aanvaller deelde donderdagmiddag een foto van zichzelf in retro-shirt dat in een nieuw jasje werd gestoken. “Dit is het nieuwe ‘icon-shirt’ van Real Madrid”, liet Benzema bij de foto optekenen.

Toegegeven: het truitje ziet er fantastisch uit. De mensen die het shirt ontwierpen, hebben hun uiterste best gedaan om er een pareltje van te maken. Het voornamelijk witte shirt beschikt over een typisch kraagje uit de jaren stillekes en verder werd gekozen voor heel wat blauwe accenten, alsook een blauw band in het midden.

Enkel te koop in Santiago Bernabeu?

Bij Real Madrid zijn ze overigens echt wel van plan om er een limited edition item van te maken. Zo zal het shirt naar alle waarschijnlijkheid enkel en alleen te koop zijn in de officiële fanshop in Santiago Bernabeu. De kans is groot dat het ook meer zal kosten dan het huidige thuistenue dat op de officiële webstek van De Koninklijke normaal gezien 90 euro kost, maar tegenwoordig te verkrijgen is voor 76 euro.

Vermoedelijk zullen de retroshirts verkocht worden voor een bedrag dat dicht tegen de 100 euro ligt. Op sociale media waren supporters van Real Madrid alvast lovend over het nieuwe shirt, dat zowat dé perfecte mix tussen klassiek en modern moet zijn.

Poll: Zou jij graag zo'n shirt willen?

TAGS  I  Real Madrid  I   Benzema  I   Ronaldo

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024