'De Ideale Wereld' weet exact wat Coucke tegen Teodorczyk zei (Video)

'De Ideale Wereld' weet exact wat Coucke tegen Teodorczyk zei (Video)
Donderdag 01 maart 2018 - 17:50   I  

Het was een opmerkelijk beeld afgelopen zondag: Marc Coucke die voor aanvang van de competitiewedstrijd tussen RSC Anderlecht en Moeskroen aanvaller Lukasz Teodorczyk apart nam voor een goede babbel.

Coucke probeerde zonder twijfel in te praten op de Poolse aanvaller die dit seizoen nog geen deuk in een pakje boter had getrapt. De peptalk van de kersverse Anderlecht-voorzitter moet wel effect gehad hebben, want niet veel later was Teodorczyk plots goed voor een hattrick. Zijn eerste in loondienst van paars-wit.

Maar wat heeft Coucke toch tegen Teo gezegd? Zelf wilde hij er liever niet te veel over kwijt. "Eén van de dingen die ik bij Anderlecht wil veranderen, is de communicatie. Ik vind dat er te vaak zaken naar buiten komen die binnenskamers zouden moeten blijven. En daarom ga ik nu ook niet zeggen wat ik precies tegen Teodorczyk heb gezegd", aldus Coucke maandagavond in Extra Time.

Oedipus?

De mensen van De Ideale Wereld vonden het maar niets dat Coucke niet wilde verklappen wat hij nu had gezegd tegen Teodorczyk. Daarom gingen ze zelf maar aan de slag met de beelden. Het gevolg is - zoals zo vaak - hilarisch.

“Ga je nog eens scoren vandaag? Ik denk eigenlijk van niet, hé. Weet je wat ik denk? Dat je te veel aan je moeder denkt. Dat is Oedipus, hé. Je wilt haar poepen, rijden, petsen… Focus je nu gewoon op goals maken, dan kan komt de rest vanzelf. En als je er drie maakt, krijg je 10 miljoen", klinkt het onder meer in het satirische filmpje.

Poll: Vind jij dit grappig?

TAGS  I  Teodorczyk  I   Coucke  I   Anderlecht  I   De Ideale Wereld

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024