Ook Real Madrid trekt met grote kopzorgen naar Parijs

Ook Real Madrid trekt met grote kopzorgen naar Parijs
Donderdag 01 maart 2018 - 20:44   I  

Het aftellen kan stilaan beginnen. Volgende week nemen PSG en Real Madrid het nogmaals tegen elkaar op. Real Madrid moet in het Parc des Princes een 3-1 verdedigen. Een wedstrijd die alle kanten kan opgaan, dat werd ook in de heenwedstrijd duidelijk. PSG leek lange tijd de bovenhand te hebben, maar ging in het slot toch nog kopje onder. Wie uiteindelijk verdrinkt weten we volgende week.

Dat het een andere wedstrijd wordt mag duidelijk zijn. Zo zal PSG het zonder Neymar moeten doen. Die liep een blessure op aan de voet en moet ook geopereerd worden. Zijn seizoen zou erop zitten en zelfs het WK wordt nog knap lastig om te halen voor de Braziliaan.

Om het nog wat erger te maken is ook Kyllian Mbappé twijfelachtig. De snelle Fransman werd gisteren tijdens de rust vervangen nadat die een tik kreeg tijdens de eerste helft tegen Olympique Marseille. Hij bleef uit voorzorg binnen, maar zou nu toch twijfelachtig zijn

Ook Real Madrid zit met volle ziekenboeg

Maar ook Real Madrid dreigt niet op volle sterkte naar Parijs te kunnen afreizen. Zo maakt Zidane zich zorgen over de beschikbaarheid van maar liefst drie spelers. Marcelo, Kroos en Modric dreigen namelijk de cruciale wedstrijd tegen PSG te missen.

Marcelo viel 18 februari uit tegen Betis en speelde sindsdien niet meer. Kroos en Modric, twee belangrijke schakels op het middenveld hebben ook nog niet gespeeld sinds de heenwedstrijd tegen PSG. Het drietal is nochtans erg belangrjik voor de Madrilenen.

Zidane: "Ik ben nooit blij als een speler zich blesseert"

Zidane kreeg deze week veel vragen over de blessure van Neymar. Als PSG de Braziliaan mist stijgen de kansen van Real Madrid, want Neymar is en blijft de vedette van PSG. Toch sprong Zidane geen gat in de lucht toen hij de beelden zag. Hij hoopt dan ook dat de blessure zal meevallen.

"Ik vind het niet leuk dat speler zich blesseren, dus ik hoop dat de blessure zal meevallen. Ik hoop zelfs dat hij kan spelen, want spelers moeten er kunnen staan. Ik ga nooit hopen dat een tegenstander niet kan spelen door een blessure", aldus Zidane.

Poll: Wie stoot door naar de volgende ronde?

TAGS  I  PSG  I   Real Madrid  I   Zidane  I   Neymar  I   Kroos  I   Modric  I   Marcelo

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024