'Bölöni neemt ingrijpend besluit bij Antwerp, spelers ontevreden'

'Bölöni neemt ingrijpend besluit bij Antwerp, spelers ontevreden'
Vrijdag 02 maart 2018 - 08:33   I   door Redactie

De kans is groot dat Antwerp de eerste club die aan Play-off 2 deelneemt en voordien een stage zal doen. Laszlo Bölöni is niet van plan om zijn spelers veel rust te gunnen na de reguliere competitie. Dat is opmerkelijk, want vanuit de kleedkamer zijn er nu toch al geluiden te horen dat er vermoeidheid is opgetreden onder de spelers.

Bölöni wil net als in januari op trainingskamp gaan naar Spanje. De Roemeen was tijdens de winterstop erg tevreden over de trainingsomstandigheden op Spaanse bodem. Bölöni legde er in de winter flink de pees op. Dat wil hij nu opnieuw doen. De spelers krijgen dus geen kans om even uit te blazen.

Op 16 maart zou een delegatie van Antwerp richting Alicante vliegen voor een stage die tot 25 maart zou duren. Bölöni gaat dus opnieuw voor een lange stage en houdt vast aan zijn strenge en vermoeiende trainingsregime. Daar was in de voorbije weken nochtans wel kritiek op gekomen. De resultaten zijn de laatste tijd een pak minder bij Antwerp en wellicht haalt de Great Old Play-off 1 niet.

Geen enthousiasme

"Bölöni tast al een heel seizoen de fysieke limieten van zijn team af. Ook bij deze vriestemperaturen traint Antwerp haast dagelijks meer dan twee uur lang. De spelers reageerden maar lauwtjes op het nieuws. De tiendaagse stage van twee maanden geleden werd een uitputtingsslag en zo komt er dus nog eentje aan", schrijft Het Laatste Nieuws.

Poll: Snap jij de keuze voor zo'n lange stage?

TAGS  I  Antwerp  I   Bölöni

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024