'Custovic neemt alweer drastische beslissing over Franck Berrier'

'Custovic neemt alweer drastische beslissing over Franck Berrier'
Vrijdag 02 maart 2018 - 15:35   I  

Deze morgen kon u al lezen dat de nieuwe voorzitter van KV Oostende, Peter Callant, een gesprek had gepland met Franck Berrier. De toekomst van de spelmaker is zeer onduidelijk, zeker nadat hij na zijn niet-selectie voor de wedstrijd tegen STVV zwaar uithaalde naar KV Oostende.

Adnan Custovic heeft nu beslist Berrier opnieuw niet op te nemen in de selectie voor de wedstrijd tegen AA Gent. Wat de gevolgen nu zijn voor Berrier is nog onduidelijk, maar eerdere berichten lieten wel verstaan dat Berrier, mits een goede trainingsweek, gewoon in de selectie zou zitten.

"Walgen van mijn passie"

Hij zat niet in de selectie voor de wedstrijd tegen STVV en kon met zijn woede geen blijf. Enkel op Twitter kon hij zijn mening kwijt, hoe hard die ook was. "Ze laten me niet vertrekken en niet zit ik niet eens bij de 18. Ze geven me zin om te stoppen en doen me walgen van mijn passie", aldus Berrier via Twitter.

Die tweet werd hem uiteraard niet in dank afgenomen in Oostende. Toch liet KVO het zo en trainde Berrier gewoon mee deze week. Maar dat het verhaal is blijven hangen mag duidelijk zijn, want er worden nu serieuze vraagtekens geplaatst bij de toekomst van Berrier.

Contract ontbinden

Berrier heeft aan de kust nog een contract tot 2019. Hij wordt daar trouwens goed betaald, waardoor zijn huidige situatie extra lastig is voor de nieuwe voorzitter Callant. Daarom zal hij volgens Het Laatste Nieuws samen bekijken met Berrier of het niet beter is om in onderling onderleg het contract te ontbinden.

Het voorstel is, voorlopig, nog niet dwingend. Berrier kan nog steeds zelf beslissen wat hij wil doen. De creatieve voetballer zal zich waarschijnlijk wel wat anders moeten opstellen als hij zijn toekomst bij KVO niet in het gedrang wil brengen.

Transfer naar Luik?

Toen Berrier de tweet de wereld instuurde kreeg hij veel steunbetuigingen uit Luik. Daar zien de fans hem maar al te graag terugkeren. Het zou dus goed kunnen dat Berrier beslist om zijn contract te laten ontbinden. Op die manier kan Berrier gratis en voor niets vertrekken naar, bijvoorbeeld, Standard.

Poll: Moet Berrier zijn contract laten ontbinden?

TAGS  I  Berrier  I   KV Oostende  I   Standard

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024