Mertens toont met mooie video dat zijn hart op de juiste plek zit (Video)

Mertens toont met mooie video dat zijn hart op de juiste plek zit (Video)
Vrijdag 02 maart 2018 - 13:14   I  

Dries Mertens speelt de pannen van het dak in Italië. Al is niet alles rozengeur en maneschijn in het zonnige Napels. De Rode Duivel probeert dan ook zo vaak mogelijk zijn steentje bij te dragen en probeert van de wereld een iets betere plek te maken. Met dat verhaal pakte het Italiaanse Corriere della Sera uit.

Zo zou Mertens regelmatig pizza's kopen en uitdelen aan de minder bedeelden. Volledig vermomd, want het is niet de bedoeling dat mensen hem zouden herkennen. Daarnaast verzamelt hij kleren voor kansarme kinderen, verstuurt hij medicijnen naar Venezuela, bezoekt hij regelmatig ziekenhuizen en heeft hij een opvangtehuis voor honden in Ponticelli gefinancierd. Mertens adopteert ook verwaarloosde honden samen met zijn Katrin.

Normaal gezien was het niet de bedoeling dat de goede daden van Mertens in het nieuws zouden komen, maar door het verhaal van de Italiaanse krant komt Dries Mertens nu zelf met een video naar buiten waarin hij toont wat hij zoal doet.

"Hopelijk kan ik jullie inspireren"

"Ik probeer de laatste tijd zo veel mogelijk te helpen waar ik kan. Het was niet de bedoeling dat dit bekend zou raken, maar aangezien enkele kranten erover begonnen te schrijven plaats ik het nu toch op de sociale media. Ik heb gefilmd wat ik zoal heb gedaan en hopelijk kan ik jullie inspireren om hetzelfde te doen. Het kost niet veel moeite om iets te ondernemen. Ik zou het geweldig vinden als jullie hetzelfde zouden doen", aldus Mertens via een videoboodschap.

Poll: Had u dit verwacht van Dries Mertens?

TAGS  I  Mertens  I   Napoli

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024