Vanhaezebrouck komt met vreemde update over situatie Deschacht

Vanhaezebrouck komt met vreemde update over situatie Deschacht
Vrijdag 02 maart 2018 - 15:09   I  

Vanhaezebrouck moet dit weekend met Anderlecht naar Zulte Waregem. Geen eenvoudige verplaatsing voor paars-wit, want Dury heeft na een moeilijk seizoen zijn ploeg toch terug op het juiste spoor gekregen. Anderlecht heeft de punten, en goed voetbal, echter hard nodig.

Tijdens zijn persconferentie kwam Vanhaezebrouck nog even terug op de situatie van Deschacht. Die kon scoren tijdens de beloftenwedstrijd en traint ook opnieuw mee met die jongens. Een terugkeer naar de A-kern zit er blijkbaar wel niet meteen in voor het oude icoon van Anderlecht.

"Hij heeft een goal gemaakt. Voor de rest heeft hij zijn match gespeeld. Er was niets speciaal aan dat doelpunt, maar het is goed voor hem dat hij kon scoren. Voor de rest is hij nu terug aan het trainen met die mannen. Het is dus een goede zaak dat hij niet meer ziek is.

Weinig beweging

De trainer van Anderlecht is dus niet van plan om Deschacht terug naar het eerste elftal te brengen. In de toekomst kan dat misschien veranderen, maar nu nog niet. "Ik heb er vorige keer al over gepraat. We zullen wel zien, maar momenteel is er niets veranderd", aldus Vanhaezebrouck.

Kan Coucke iets in beweging zetten?

Deschacht hoopt dat de komst van Coucke zijn situatie kan veranderen, maar in Extra Time was Coucke duidelijk over de situatie Deschacht. Hij laat de sportieve beslissingen naar eigen zeggen over aan Vanhaezebrouck en zal zich daar dan ook niet mee inmengen.

“Dat Olivier op mij rekent voor eerherstel? Dat ik kan bemiddelen? Dat is iets anders. Maar sportieve beslissingen neem ik niet. Nooit”, aldus Coucke in Extra Time over de lastige situatie van Deschacht. Het valt dus af te wachten of Coucke Vanhaezebrouck op andere gedachten kan brengen.

Poll: Krijgt Deschacht dit seizoen nog een kans bij het eerste elftal?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck  I   Deschacht  I   Coucke

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024