Het WK of de titel met Roma? Nainggolan is daarover héél duidelijk

Het WK of de titel met Roma? Nainggolan is daarover héél duidelijk
Vrijdag 02 maart 2018 - 18:12   I   door Redactie

Enkele dagen geleden liet Radja Nainggolan nog optekenen dat hij absoluut naar het WK in Rusland wil. Dat is zonder meer een belangrijke ambitie voor de middenvelder. Toch is er nog iets waar Nainggolan meer naar verlangt dan een WK-selectie met de Rode Duivels. Dat heeft met zijn club AS Roma te maken.

Grote droom

"Ik droom van een Scudetto met Roma, meer dan van het WK of van de Champions League", zegt Nainggolan tegenover Football-Italia. Dit seizoen zal dat al zeker niet meer lukken voor de Rode Duivel. Roma staat pas op de vijfde plaats in de Serie A, met liefst negentien punten achterstand op koploper Napoli. Niet meteen een positie om over naar huis te schrijven.

De liefde tussen Nainggolan en Roma is zeer groot. Vorige zomer kwam Chelsea aankloppen. Nainggolan weigerde, want hij zit naar eigen zeggen goed bij Roma. "Ik kon naar Chelsea, maar ook naar andere ploegen... Maar op mijn 28, 29 jaar ergens anders opnieuw beginnen, in een nieuwe cultuur, een andere levensstijl, dat is niets voor mij. Ik blijf liever waar ik me goed voel", zei Nainggolan daar eerder al over.

Tegen Inter

Hij werd ook gevraagd naar zijn mooiste goal in het shirt van de Romeinen door Football-Italia. "Ik weet niet wat mijn belangrijkste goal was, maar ik heb er wel enkele knappe gescoord. Ik zou die van vorig jaar tegen Internazionale kiezen", zegt hij daarover.

Poll: Moet Nainggolan mee naar het WK?

TAGS  I  Nainggolan  I   AS Roma  I   Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024