‘Smaakmaker uit JPL niet naar Belgische topclub, wél naar Eredivisie’

‘Smaakmaker uit JPL niet naar Belgische topclub, wél naar Eredivisie’
Vrijdag 02 maart 2018 - 21:15   I  

Ieder jaar opnieuw maken we in de Jupiler Pro League kennis met enkele nieuwe talenten. Eén van de Belgische jongeren die tijdens deze jaargang de neus aan het venster stak in eerste klasse, is Amine Benchaib. En dat de youngster het goed doet, hebben ze ook in Nederland opgemerkt.

Zo weet Het Belang van Limburg dat de Nederlandse subtopper FC Utrecht wel wat ziet in Benchaib. De aanvallende middenvelder deed het de voorbije maanden prima bij Sporting Lokeren en zou zijn goede prestaties na afloop van dit seizoen al kunnen omzetten in een transfer.

Goudhaantje bij Lokeren

Benchaib ligt nog tot de zomer van 2021 onder contract op Daknam. Het bestuur van Lokeren ziet het Belgische goudhaantje liever niet vertrekken. Als de interesse straks evenwel toeneemt, zal Lokeren de speler moeilijk in het Waasland kunnen houden.

De amper 19-jarige Benchaib werd dit seizoen voor de leeuwen gegooid in de Jupiler Pro League. Hij debuteerde eind september van vorig jaar in de competitie en mocht ondertussen al achttien keer opdraven. Negen keer begon Benchaib aan een wedstrijd en twee keer was hij trefzeker.

Poll: Is Benchaib klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  Benchaib  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   AA Gent  I   RC Genk  I   Antwerp  I   Lokeren  I   Standard  I   FC Utrecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024