Mourinho doet verrassende uitspraken over Fellaini

Mourinho doet verrassende uitspraken over Fellaini
Vrijdag 02 maart 2018 - 21:55   I  

Marouane Fellaini is na afloop van dit seizoen einde contract bij Manchester United, maar voorlopig is het nog helemaal niet duidelijk bij welk clubteam de Rode Duivel de volgende voetbaljaargang zal aanvatten. United-trainer José Mourinho sprak zich vrijdag nog eens uit over de toekomst van Fellaini.

Als het van Mourinho afhangt, dan blijft Fellaini ook de volgende jaren gewoon op Old Trafford voetballen. De Portugese oefenmeester heeft onze landgenoot erg hoog zitten en ziet ook in de toekomst – nu en dan wellicht – nog een belangrijke rol weggelegd voor Big Fella. Eén probleem: de 30-jarige Fellaini wil niet zomaar bijtekenen.

Het bestuur van Manchester United hanteert al sinds jaar en dag een duidelijke aanpak als het aankomt op contractverlengingen van spelers die 30 jaar of ouder zijn. Zij krijgen een contract dat maximum één jaar doorloopt. Bewijzen ze het seizoen erna dat ze nog steeds meekunnen aan de top, volgt er opnieuw een contractverlenging van één jaar.

Fellaini is het niet helemaal eens met de tactiek van Manchester United. Hij legde al tot twee keer toe een voorstel van zijn huidige werkgever naast zich neer. De contractonderhandelingen blijven maar aanslepen en ook José Mourinho weet niet of het nog goed komt.

"Of Fellaini blijft? Ik weet het niet"

“Of Marouane bij ons blijft? Ik weet het niet”, verraste Mourinho op zijn wekelijkse persbabbel. “Ik zou graag hebben dat hij bij ons blijft, dat wel. En ook de clubleiding zou hem graag zien verlengen. Hoe de onderhandelingen lopen en wat het gat tussen club en speler is, weet ik echt niet. Daar ben ik niet van op de hoogte.”

De bal lijkt dus in het kamp van Fellaini te liggen. Het valt af te wachten of hij zal instemmen met een contractverlenging van één jaar of voor een buitenlands avontuur kiest.

Poll: Moet Fellaini bij Manchester United blijven?

TAGS  I  Mourinho  I   Fellaini  I   Manchester United

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024