‘Bayern München beslist over eerste toptransfer voor volgend seizoen’

‘Bayern München beslist over eerste toptransfer voor volgend seizoen’
Vrijdag 02 maart 2018 - 22:17   I  

Bij Bayern München zijn ze er altijd als de kippen bij om transfers af te ronden. Zo is de Duitse recordkampioen achter de schermen nu ook alweer bezig om nieuwe spelers binnen te halen voor volgend seizoen. De eerste toptransfer is zelfs al bijna een feit.

Volgens diverse Duitse media beraadt het bestuur van Bayern München zich momenteel over de toekomst van James Rodriguez. De Colombiaanse spelmaker wordt sinds het begin van dit seizoen voor een slordige 10 miljoen euro gehuurd van Real Madrid. James is in de Allianz Arena geen onbetwiste titularis, maar kwam ondertussen wel al 25 keer in actie voor zijn huidige club.

Bij Bayern München zijn ze best tevreden over de vooruitgang die de 25-jarige middenvelder sinds de start van het seizoen heeft geboekt. Ze overwegen dan ook serieus om James definitief naar de Bundesliga te halen. Bayern kan de speler nog tot de zomer van 2019 huren, maar het kan ook na afloop van dit seizoen al beslissen om de aankoopoptie van 35 miljoen euro te lichten.

Bayern München zal heel binnenkort een definitieve beslissing nemen over de toekomst van James. De kans is heel groot dat het de Colombiaan definitief aanwerf en dat die zo meteen de eerste topaankoop voor volgend seizoen wordt.

Poll: Moet Bayern München James Rodriguez definitief aantrekken?

TAGS  I  James Rodriguez  I   Real Madrid  I   Bayern München

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024