'Eerste zomertransfer van Anderlecht staat nu al vast'

'Eerste zomertransfer van Anderlecht staat nu al vast'
Zaterdag 03 maart 2018 - 08:38   I  

Tot het einde van het seizoen moet RSC Anderlecht roeien met de riemen die het heeft. Volgende zomer staat paars-wit vervolgens voor één van de belangrijkste transferperiodes van de laatste jaren. Aan Marc Coucke en Luc Devroe om de juiste keuzes te maken. De eerste zomerdeal lijkt overigens al vast te staan.

De kans is namelijk heel groot dat Davy Roef ook volgend seizoen onder de lat staat bij Waasland-BeverenDe Leeuwen huren de 22-jarige doelman sinds het begin van het seizoen van Anderlecht en zijn meer dan tevreden over de huurling.

Op De Freethiel zullen ze er de komende weken en maanden dan ook alles aan doen om Roef langer te houden. Al lijken ze niet veel moeite meer te moeten doen. Toen Anderlecht in januari met Waasland-Beveren onderhandelde over Ryota Morioka, kwam ook het dossier Roef op ter sprake. Paars-wit beloofde toen al dat de Waaslanders ook volgend seizoen over de keeper kunnen beschikken. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Roef zelf had graag wat meer inspraak in die beslissing gehad, maar staat wel open voor een verlengd verblijf bij Waasland-Beveren. De eerste zomertransfer van Anderlecht lijkt nu dan ook al voor 99,9% vast te staan. Al moeten Marc Coucke en Luc Devroe, de nieuwe bazen bij paars-wit, natuurlijk nog hun fiat geven om Roef te laten gaan.

Boeckx & Sels

Toch heeft het er alle schijn van dat Coucke en Devroe de jonge doelman niets in de weg zullen leggen. Anderlecht beschikt met Frank Boeckx en Matz Sels over twee volwaardige doelmannen, al valt het nog af te wachten of het die laatste definitief kan en wil weghalen bij Newcastle United.

Poll: Moet Anderlecht nog een jaar bij Waasland-Beveren laten?

TAGS  I  Roef  I   Waasland-Beveren  I   Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024