Tielemans over deze twee Rode Duivels: "Ze zijn even goed als Neymar"

Tielemans over deze twee Rode Duivels:
Zaterdag 03 maart 2018 - 15:40   I  

Youri Tielemans staat er weer. Na een vervelende blessure speelt hij zich nu in de ploeg bij Monaco. Tielemans heeft zich zijn transfer nog geen dag beklaagd en is gelukkig in Frankrijk. Binnenkort trekt hij meer dan waarschijnlijk ook mee naar het WK in Rusland. Martinez heeft het wel voor de ex-speler van Anderlecht.

Voor Tielemans zou het alvast een geweldig avontuur zijn om mee te gaan naar Rusland. "Er is altijd een kans dat je niet bij de 23-koppige selectie zit. Je moet zorgen dat je gespaard blijft van blessures en je moet goed blijven spelen", aldus Tielemans in La DH.

Sterspelers bij de Duivels

Er loopt dan ook heel wat talent rond bij de Rode Duivels. Ook op de plek van Tielemans wordt het wringen voor de plaatjes. Zo speelt Dembélé momenteel zeer goed en dan is er ook nog Witsel, Fellaini, Nainggolan, Defour,... Namen genoeg dus, al heeft Tielemans natuurlijk wel zijn jeugdigheid mee.

Tielemans is vooral onder de indruk van Hazard en De Bruyne. "We hebben echt een heel goede ploeg en we moeten naar het WK trekken met de ambitie om het tornooi te winnen.Ik weet dat we Brazilië in de kwartfinale kunnen treffen, maar we kunnen die uitschakelen. Hun sterspeler is Neymar, maar in mijn ogen zijn Hazard en De Bruyne even goed", aldus Tielemans.

Brazilië zonder Neymar?

Al is er ook een kans dat de Rode Duivels Neymar niet eens zullen treffen. De Braziliaanse sterspeler moest onder het mes na een blessure aan het middenvoetbeentje. Volgens de arts van de Braziliaanse ploeg kan hij tot drie maanden out zijn. Met een beetje tegenslag mist Neymar dus misschien wel een deel van het WK.

Poll: Zijn Hazard en De Bruyne even goed als Neymar?

TAGS  I  Neymar  I   hazard  I   De Bruyne  I   Rode Duivels

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024