Trebel over Standard-speler: "Die heeft hier niks te zoeken!"

Trebel over Standard-speler:
Zaterdag 03 maart 2018 - 17:33   I  

Anderlecht kan dit seizoen wel rekenen op Adrien Trebel. De kleine middenvelder speelt telkens weer zijn wedstrijd en heeft zich zo ook in de harten van de Anderlecht-fans kunnen voetballen. En dan te zeggen dat die in een vorig leven nog voor Standard, de grote rivaal uit Luik, speelde. Dat is inmiddels vergeten.

Trebel geeft in Het Laatste Nieuws toe dat Anderlecht een speler mist met een flits, met een actie. Spelers die het verschil kunnen maken en ook in moeilijke wedstrijden de drie punten kunnen binnenhalen door individuele klasse.

"En dan verloren we onderweg ook nog eens Hanni en Onyekuru. Hanni is een speler van 15 goals en 12 assists per seizoen. Sorry, dat zijn de statistieken, hé. Weinig chichi, maar Sofiane was wél efficiënt. Hij won wedstrijden voor ons", aldus Trebel.

Een speler zoals Carcela

Bij zijn ex-club lopen wel spelers rond met een actie en met individuele flitsen. In januari ging Standard er nog eentje halen, genaamd Mehdi Carcela. Die laat meteen zien dat hij van goudwaarde is voor Standard. Trebel vindt trouwens dat Carcela te goed is voor de Belgische competitie.

Hij keek met open mond naar de wedstrijd tussen Club Brugge en Standard. Carcela was daarin een hele wedstrijd lang een gesel voor Club Brugge. Onder andere Jordy Clasie heeft er zijn werk mee gehad. "Zag je zondag Carcela tegen Brugge? Ohlala. Carcela heeft niks te zoeken in België", aldus Carcela.

Ongelukkig in Griekenland

In Griekenland lukte het dan weer niet voor Carcela. Volgens Silvio Proto kwam dat omdat Carcela zich nooit echt thuisvoelde in Griekenland. “Hij was hier niet gelukkig. De andere Belgen voelden zich hier goed, maar iedereen zit anders in elkaar. Dichter bij Luik en zijn familie zal het Mehdi beter afgaan. Ik ben ervan overtuigd dat hij er in België weer zal staan. Hij is zijn kwaliteiten zeker niet verloren en kan nog altijd een match voor je winnen', aldus Proto in Het Nieuwsblad.

Poll: Is Carcela te goed voor de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Anderlecht  I   Standard  I   Trebel  I   Carcela

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024