Club en Anderlecht winnen, Genk, Standard, Antwerp en KVM doen goede zaak

Club en Anderlecht winnen, Genk, Standard, Antwerp en KVM doen goede zaak
Zaterdag 03 maart 2018 - 21:51   I  

De 29ste speeldag in de Jupiler Pro League behoort tot het verleden. Alle eersteklassers kwamen tegelijkertijd in actie en er vielen enkele opmerkelijk resultaten te noteren.

Club Brugge-KV Kortrijk 2-1

Club Brugge knoopt opnieuw aan met een zege. Het won in eigen huis met 2-1 van Kortrijk dankzij goals van Diaby en Limbombe. Tussendoor prikte Stojanovic tegen.

Zulte Waregem-Anderlecht 2-3

Een herboren Lukasz Teodorczyk hielp Anderlecht aan een overwinning aan de Gaverbeek. Na twaalf minuten spelen stond het al 0-2 na goals van Morioka en Teodorczyk. Baudry hielp Zulte Waregem weer in de match, maar nog voor de pauze maakte Teodorczyk er met zijn tweede van de avond 1-3 van. De tegentreffer van Saponjic kwam te laat.

Standard-KV Mechelen 3-2

KV Mechelen is er niet in geslaagd om te gaan winnen op Sclessin. Emond, Luyindama en Carlinhos wisten goals van Bandé en Mera uit.

Waasland-Beveren-Genk 0-1

Ook KRC Genk deed een uitstekende zaak met het oog op play-off 1. Dankzij een doelpunt van Colley haalde Philippe Clement het op bezoek bij zijn oude werkgever.

Antwerp-Eupen 2-0

Antwerp won na goals van Haroun en Limbombe met 2-0 van Eupen en blijft zo in de race voor een ticket voor play-off 1. Eupen wordt op basis van een negatiever doelsaldo dan Mechelen de nieuwe rode lantaarn.

Alle resultaten

Antwerp-Eupen 2-0
Charleroi-STVV 0-0
Club Brugge-KV Kortrijk 2-1
AA Gent-KV Oostende 2-3
Moeskroen-Lokeren 1-2
Standard-KV Mechelen 3-2
Waasland-Beveren-Genk 0-1
Zulte Waregem-Anderlecht 2-3

Poll: Wie haalt zeker play-off 1?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   KV Kortrijk  I   Zulte Waregem  I   AA Gent  I   KRC Genk  I   Standard  I   KV Mechelen  I   Antwerp

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024