En plots doet Dries Mertens dit tijdens Napoli-Roma (Video)

En plots doet Dries Mertens dit tijdens Napoli-Roma (Video)
Zondag 04 maart 2018 - 07:26   I  

Zaterdagavond stond in de Serie A de kraker tussen het Napoli van Dries Mertens en het AS Roma van Radja Nainggolan op het programma. Roma won, op het veld van leider Napoli, met 2-4. Onder meer tot grote frustratie van Dries Mertens, die het tijdens de wedstrijd aan de stok kreeg met tegenstander Federico Fazio.

Iets voor het uur tikt Mertens de verdediger van Roma langs achteren neer, en daar kon de 1m95 grote Fazio allesbehalve mee lachen. De Argentijn ging verhaal halen bij Mertens, maar die liet zich ondanks zijn 1m69 niet doen. Beide kemphanen werden uiteindelijk uit elkaar gehaald en kregen allebei geel. Het leverde alvast leuke beelden op.

Hoewel Mertens in de slotfase nog tot scoren kwam, werd het geen leuke match voor onze landgenoot. Na doelpunten van Under, Dzeko (2) en Perotti haalde Roma, de derde in de stand het uiteindelijk met 2-4. In de stand blijft Napoli voorlopig leider met 69 punten. Juventus is tweede met een punt minder, maar ook een match minder gespeeld. Het belooft nog spannend te worden, daar in de Serie A. 

Poll: Kan Napoli kampioen worden?

TAGS  I  Mertens  I   Napoli  I   AS Roma  I   Fazio

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024