‘Guardiola plant dé zomertransfer: topspeler van Barcelona naar Man City’

‘Guardiola plant dé zomertransfer: topspeler van Barcelona naar Man City’
Zondag 04 maart 2018 - 07:43   I  

Er staat dit seizoen geen maat op Manchester City. De ploeg van Pep Guardiola speelt zowat alles en iedereen kapot en is dan ook weg naar de Engelse landstitel. Achter de schermen maakt de club zelfs al werk van versterking voor volgend seizoen. Zo zou Guardiola deze keer zijn zinnen gezet hebben op niemand minder dan… Andrés Iniesta.

Volgens The Mirror is het Guardiola menens om Iniesta komende zomer naar de Premier League te halen. De twee Spanjaarden werkten destijds samen bij Barcelona en Guardiola weet dan ook precies wat hij aan Iniesta heeft. Ondanks het feit dat de middenvelder al 33 jaar oud is, zou Guardiola geloven dat zijn landgenoot nog een belangrijke rol kan spelen bij Manchester City.

Iniesta zette in oktober van vorig jaar nog zijn handtekening onder een contract voor het leven bij Barcelona, maar door de komst van Philippe Coutinho zal Iniesta de komende jaren steeds minder aan spelen toekomen in Camp Nou. En net daar wil Guardiola van profiteren om El Blanquito naar Manchester te halen.

WK laatste kunstje als international

Iniesta, die meer dan 700 officiële wedstrijden heeft gespeeld voor Barcelona, heeft al aangegeven dat hij het na het WK in Rusland voor bekeken houdt als Spaans international. Het is goed mogelijk dat de middenvelder daarna een keer een buitenlandse uitdaging wil aangaan. Als dat het geval is, dan is Manchester City alvast bereid om Iniesta met open armen te ontvangen.

Poll: Zou jij Iniesta graag in de Premier League zien?

TAGS  I  Iniesta  I   Barcelona  I   Manchester City  I   Guardiola

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024